دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 2762
تعداد نوشته ها : 8
تعداد نظرات : 0
Rss
طراح قالب

طریقه رایت کردن سی دی بدون نرم افزار در ویندوز XP !



یکی از جالبترین قابلیت های XP نسبت به سایر ویندوزها، قدرت رایت سی دی می باشد. برای اینکه فایلهایتان را از روی هارد دیسک بر روی CD منتقل نمائید، ابتدا پس از انتخاب آنها روی فایل های مورد نظرتان راست کلیک کرده و از گزینه ی Send To، CD-RW Drive را انتخاب کنید.
ویندوز در این حالت شروع به ساخت فایل موقت بر روی CD می کند. حال اگر از My Computer وارد درایو سی دی رایتر شوید، فایل های کپی شده را به شکل زیر مشاهده خواهید نمود:
این عمل را می توانید با کپی فایل ها بر روی درایو CD رایتر نیز انجام دهید.
حال در سمت چپ My Computer گزینه Write These Files To CD از پنجره CD Writing Tasks را کلیک کنید.
پنجره CD Writing Wizard باز می شود. نام مورد نظر خود را در قمست CD Name تایپ کنید.
Next را فشار دهید تا رایت CD آغاز شود.

 

دسته ها :
چهارشنبه چهارم 10 1387

آموزش استفاده از اینترنت به صورت Offline



اگر شما در هزینه های خود جهت اتصال به اینترنت می خواهید کمی صرفه جویی کنید این قسمت را بخوانید.

در این قسمت ما قصد داریم به معرفی فعالیتهایی که شما می توانید در حالت Offline انجام دهید بپردازیم ولی Offline چیست و چه تفاوتی با Online دارد؟
ما در اینترنت با دو اصطلاح Online و Offline روبه رو هستیم، هنگامی که شما به اینترنت متصل هستید اصطلاحاً به شما می گویند Online و هنگامی که به اینترنت متصل نمی باشید به شما می گویند Offline هستید.
ولی چگونه می توان در حالت Offline بدون اینکه به اینترنت متصل بود از آن استفاده کرد؟ برای رسیدن به جواب این سؤال با ما همراه شوید.
نکته: یکی از پیش پا افتاده ترین کارهایی که شما می توانید در حالت Offline انجام دهید تایپ و ویرایش نامه هایی است که می خواهید Email نمایید.

بررسی صفحات وب یکی از روشهایی که شما برای بررسی صفحات وب در حالت Offline می توانید انجام دهید ذخیره سازی آنها در حالت Online و مطالعه در حالت Offline است. ولی آیا باید هر بار که به اینترنت متصل می شویم صفحات مربوطه را، برای دسترسی به اطلاعات به روز، مجدداً ذخیره نماییم؟ برای به روز کردن صفحات لازم نیست که شما هر بار آنها را ذخیره کنید، مرورگر Internet Explorer امکانات مناسبی را در اختیار شما قرار می دهد تا در هر بار اتصال به اینترنت، عمل به روزسازی به صورت اتوماتیک انجام پذیرد.
برای این کار ابتدا سایت مورد نظرتان را فعال نموده و از منوی Favorite گزینه Add to Favorites را برای باز شدن کادر محاوره ای Add Favorite انتخاب کنید.
گزینه Make Available Offline را در پنجره باز شده انتخاب کرده و کلید OK را انتخاب نمایید.
بعد از چند لحظه عمل download صفحه وب مورد نظر برای استفاده در حالت Offline به پایان می رسد. حالا شما می توانید اینترنت را قطع کرده و به بررسی صفحه وب بدون هیچ استرسی بپردازید. برای این منظور در حالت Offline مرورگر خود را باز کرده و در کادر محاوره ای Conect گزینه WorkOffline و یا کلید Cancel را انتخاب نمایید.

چگونه صفحات download شده را به صورت مداوم به روز نماییم؟
بعد از اینکه صفحات مورد نظرتان را download کرده و به صورت Offline بررسی نمودید، به سادگی می توانید این صفحات را به روز نمایید، به این عمل Synchronize گفته می شود.
برای به روز سازی در حالت Online گزینه Synchronize را از منوی Tools انتخاب کنید تا کادر محاوره ای Items to Synchronize بازگردد. در پنجره فوق کلید Synchronize را کلیک کنید تا کلیه صفحه های download شده به روز گردند. شما می توانید اسامی این سایتها را در لیست پنجره فوق مشاهده نمایید.

چگونگی اعمال تنظیمات دقیق بر نحوه به روز رسانی صفحات وب یکی از تنظیماتی که شما می توانید در اعمال فرایند به روز سازی صفحات وب download شده انجام دهید تنظیم یک زمان بندی خاص برای به روز سازی است. این زمان بندی می تواند به صورت کلی برای همه صفحات download شده باشد و یا بر روی یک صفحه خاص اعمال گردد.
برای این منظور در کادر محاوره ای Iteme to Synchronize بر روی کلید Setup کلیک کنید و یک برنامه زمان بندی روزانه، هفتگی و یا ماهانه را به صورت کلی برای تمام صفحات download شده تنظیم نمایید.
ولی اگر می خواهید برای یک سایت برنامه زمانبندی خاصی، برای به روزسازی تنظیم نمایید، سایت مربوطه را در پنجره Item to Synchtronize انتخاب کرده و بر روی کلید Propeties کلیک کنید تا کادر محاوره ای My Current Home Page Properties در روی صفحه نمایش ظاهر گردد.
در کادر محاوره ای فوق بر روی download کلیک کرده تا تنظیمات مربوط به آن در روی صفحه نمایش ظاهر شود. در قسمت download Pages شما می توانید تعداد صفحات لینک شده به صفحه download شده را مشخص کنید.
نکته: اعداد وارد شده در قسمت Download Pages تأثیر زیادی در تعداد صفحات لینک دارد. در صورتی که مثلاً عدد ۲ را در کادر مربوطه وارد کنید کلیه صفحات لینک شده به صفحه download شده نیز انتقال می یابند و در صورتی که عدد ۳ را وارد کنید کلیه صفحات متصل به صفحات لینک شده به صفحه اصلی نیز download می شود.

ارسال و دریافت Emailها به صورت Offline
یکی از بهترین استفاده هایی که شما می توانید از قابلیت Offline نمایید ارسال و دریافت Email است. برای این کار دو روش را به شما معرفی می نماییم.
اولین راه پیشنهادی باز کردن برنامه Outlook Express در حالت Offline و انتخاب گزینه Options برای باز شدن کادر محاوره ای Options است. در کادر محاوره ای ظاهر شده بر روی عنوان Send کلیک کنید و گزینه Send Messages Immediately را فعال سازید. حالا با خیال راحت متن نامه خود را در برنامه ۰utlook Express به صورت Offline تایپ کرده و بر روی کلید Send کلیک کنید.
کلیه Emailهای نوشته شما در یک مرحله (در زمان اتصال به اینترنت) به آدرسهای مورد نظر شما ارسال می گردد.
دومین راه پیشنهادی فکر می کنیم بهتر باشد در این روش نیز شما با کادر محاوره ای Options شروع به کار می نمایید با این تفاوت که به جای انتخاب عنوان Send بر روی عنوان Connection کلیک کرده و گزینه Hang Up After Sending and Receiving را فعال سازید.
این روش بزرگترین مزیتش این است که هنگام دریافت Email به اینترنت متصل می شوید و بعد از دریافت، ارتباط اینترنتی قطع می گردد و کلیه Emailها در یک مرحله اتصال ارسال می گردند.

 

دسته ها :
چهارشنبه چهارم 10 1387

گونه Autorun بسازیم?



برای راه اندازی خودکار یک فایل به صورت اتوران از روی سی دی یک فایل با نام Autorun.inf شاخه اصلی سی دی قرار داده می شود این فایل را به کمک یک برنامه ویرایشگر متن مانند notepad بسازید ساختار معمول این فایل به صورت زیر است:

[autorun]

open = setup.exe

icon = setup.exe


قرار دادن این فایل در ریشه سی دی سبب میشود که برنامه setup.exe در هنگام قرار دادن سی دی در داخل سی دی درایو به صوررت خودکار اجرا شود در صورتی که فایل setup.exe در ریشه اصلی نباشد و در شاخه دیگری قرار داشته باشد باید مسیر را به طور کامل ذکر کرد مانند:

open = \installfolder\setup.exe

نظر فراموش نشه
دسته ها :
چهارشنبه چهارم 10 1387

آموزش پارتیشن بندی FDISK برای FAT32 (بخش اول)



توجه :با Fdisk همه اطلاعات شما پاک می شود!

نکته : ابتدا شما می بایست روش بوت کردن سیستم از طریق Floppy و یا CD-Rom را یاد بگیرید
.

در هنگام روشن شدن سیستم دکمه DELETE (در بعضی کامپیوتر ها دکمه دیگر) را پائین نگه دارید تا وارد Setup شوید. دستگاه را به گونه ای تنظیم کنید که اولین وسیله بوت شدن CD-Rom باشد.یعنی وارد قسمت Bios featurs setup شده و اولین وسیله بوت شدن را CD قرار دهید.سپس روی گزینه Save &Exit setup کلیک کرده و از Setup خارج شوید. در اینجا سوالی مبنی بر (Save to cmos and exit (Y/N از شما پرسیده می شود. کلید Y را فشار دهید دهید تا سیستم دوباره Restart شود. بعد از Restart سیستم سه پیغام زیر ظاهر میشود
:
CD-ROM Start up menu
1.Boot from hard disk
2.Boot from CD-ROM
سپس گزینه 2 را اتنخاب کرده تا سیستم از روی CDبوت شود. بعد از آن پیغام های زیر صادر می گردد
:
Microsoft Widows98 Start up menu
1.Start Windows98 Setup from CD-Rom
2.Start Computer with CD-Rom supprt
3.Start computer without CD-rom Support
4.View the Help file
شما گزینه 2 را انتخاب کنید . پس از چند لحظه جلوی پرامپت درایو (مثلاF:\> )فرمان Fdisk را تایپ و کلید Enter رو بزنید. فورا پیغامی مبنی بر اینکه ظرفیت Hard شمااز 512 بیشتر است ظاهر می شود. کلید Y وسپسEnter رو فشار دهید
.
سپس صفحه اصلی Fdisk ظاهر می شود
.
Fdisk option
current fixed disk drive:1
choose 1 of the following:
1.creat dos partion or logical dos drive
2.set active partion
3.delet partion or logical dos drive
4.display partion information
Enter choice:…
این صفحه شامل گزینه هایی جهت انجام اعمال مختلف بر روی دیسک سخت می باشد
.

توجه: در پارتیشن بندی و کار با Fdisk با سه اصطلاح بر خورد می کنید که عبارتند از Primery , Extended , logical برخورد می کنید که سیستم عامل از دوتای اولی استفاده می کند
.
درایو C کامپیوتر همان Primery است و بقیه Extended هستند
.
در Fdisk ابتدا Primery و بعد Extended ایجاد می کنیم. وبرای حذف پارتیشن ها برعکس ایجاد آنها عمل می کنیم
.
توجه : ابتدا در صورت وجود پارتیشن آنها را پاک می کنیم
.

خوب از این پنجره اصلی گزینه 3 رو انتخاب کنید .سپس پنجره ای ظاهر می شود که از آن گزینه
:
3.Delet logical dos drive in the extended dos partion
را برمی گزینیم
.
بعد از این کار صفحهای شامل پیغام های زیر ظاهر می شود
:
WARNING!Data in deleted logical dos drive will be lost
What drive do you want to delete?
سپس شما نام آخرین درایو Hard خودتان را وارد کنید وenter را بزنید.سپس EnterVolume ظاهر می شود که شما یاید برچسب درایوتان را وارد کنید یا اگر بر چسبی ندارد Enter را بزنید. (اگه درایو شما برچسب داشته باشه مثلا به جای حرف D برچسب اون مثلا MyDriveظاهر میشه) سپس پیغام زیر ظاهر میشه: [Are you sure?(Y/N)?[Y برای تایید حرف Yرا بزنید و بعد Enter و به همین ترتیب همه درایوهای منطقی(Logical) را پاک کنید.بعد از پاک شدن همه درایوهای منطقی پیغام زیر ظاهر می شود. All logical drive deleted in the extended dos partion سپس چند بار دکمه Esc را بزنید تا وارد صفحه اصلی بشوید. (Fdiskoption) بعد دکمه 3 (Delet partion….) از صفحه بعدی ظاهر شده (Delet extended dos partion)را انتخاب کنید.بعد یک پیغام (Warning………) ظاهر می شود که باید شما کلید Yرا بزنید بعد Enter. سپس پیغام زیر ظاهر می شود: Exttended dos partion Deleted دکمه Esc را بزنید تا وارد صفحه اصلی بشوید . (Fdisk Option). بعد باز گزینه 3 بعد از صفحه باز شده گزینه 1 را وارد کنید. تا پارتیشن اولیه خذف شود . (Delet primery dos partion). سپس پیغام
(Warning data in the deleted primery dos partion will be lost.
زیرپیغام
: What primery partion do you want to delete?[1]
شما کلید Enter رو بزنین.پیغام زیر ظاهر میشه
: Enter volume labe…?[]
در صورت وجود بر چسب آن را تایپ و Enter را بزنید در غیر این صورت Enter را بزنید
.
پیغام (:Are you sure) که گزینه Yسپس کلید Enter را بزنید. پیغام زیر ظاهر می شود: Primery dos partion deleted دکمه Esc را بزنید تا وارد صفحه اصلی بشوید .حالا پارتیشن های شما حذف شده است
.

در بخش بعدی ، ایجاد پارتیشنها را به شما آموزش می دهیم .

آموزش پارتیشن بندی FDISK برای FAT32 (بخش دوم)



برای ایجاد پارتیشن از صفحه اصلی گزینه 1 یعنی(1.Create dos partion or logical…..) را بزنید.

بعد از طی این مراحل صفحه ای با مشخصات زیر حاصل می شود
:

Creat dos partion or logical dos drive
Current fixed disk drive:1
Choose 1 of the following:
1.creat primery dos partion
2.creat extended dos partion
3.creat logical dos drive in extended dos partion
Enter choice:

سپس کلید 1 راتایپ وenter را بزنید . مدتی صبر کنید تا 100% Completeو Verifying drive integrityتا 100%کامل شود. بعد از آن پیغام زیر ظاهر می شود :

Creat primery dos partion
Current fixed disk drive:1
Do you wish to use the maximum available………………
Press Esc to return to fdisk options


کادر بالا از شما می پرسد که آیا می خواهید تمام دیسک سخت پارتیشن اولیه(Primery)گردد؟شما دکمه N را تایپ کرده وسپس Enter را بزنید . سپس مدتی صبر کنید تا 100%کامل شود … بعد صفحه زیر ظاهر می شود:

Creat primery dos partion
Current fixed………..
Total disk space is ……..mbytes(1mb=……….)
Maximum space avalable for partion is…….
Enter partion size in mbytes or ……….
Press esc …………

صفحه بالا ظرفیت هارد شما را که برای این عمل در دسترس می باشد را اعلام می کند شما باید در این مرحله برای درایو Strart up تان مقداری را در مقیاس مگا بایت وارد کنید (البته درصد هم می - شود).

توصیه
:
1.
آنهای که هارد 20 دارند 3000 را بزنند

2.
هارد 30 ،4000یا 4500

3.
هارد 40 به بالا تا 80،6000 یا 5500

4.
هاردهای 20 به پایین به نسبت 2500،2000،1500،1000

5…

بعد از وارد کردن مقدار Enter را زده تا پیغام زیر ظاهر شود
: Primery dos partion created
سپس Esc را زده تا وارد صفحه اصلی Fdisk بشوید
.
از صفحه اصلی گزینه ا(Creat dos ………or logical…..) و از صفحه بعدی گزینه 2 (Creat extended dos partion)را زده مدتی صبر کنید تا 100% کامل شود. سپس صفحه زیر ظاهر می شود
:

Creat extended dos partion
Current fixed……….
Partion status type volume label mbytes…….
C:1 pri…
Total disk space is……….
Enter partion size in mbytes or per…………………….
No partion defind
Press esc……………


سپس کلید Enter را بزنید. تا پیغام (Extended……..)ظاهر شود.
حالا کلید Esc را بزنید تا سیستم به طور اتوماتیک وارد بخش ایجاد درایوهای منطقی شود. مدتی صبر کنید تا 100%تمام شود سپس از صفحه بعدی ظاهر شده عدد دلخواه خودتان به مگابایت را برای درایو D:وارد کنید.مدتی صبر کنید تا100%کامل شود . بعد از این مرحله (یا احیانا Restart system)ماجرا را برای درایو های منطقی دیگر از قبیل E تا Z ادامه بدهید تا جاییکه هارد شما تمام شود
.


توصیه
:
سعی کنید که حتی الامکان درایو هایتان کم باشد معمولا 4 درایو کافیست بعد از اینکه تمام هارد پارتیشن بندی شد پیغام
:
All available disk space in the extended dos ……………………
ظاهر می شود
.
حالا دکمه Esc را بزنید تا وارد صفحه اصلی بشوید. از صفحه اصلی گزینه 2(Set active partion )را انتخاب کنید. در صفحه بعدی ظاهر شده کلید 1 را زده و Enter کنید. با عمل فوق درایو C شما به عنوان درایو Start up بوده فعال می شود. سپس پیغام Partion 1 made active ظاهر می شود. بدین تر تیب پارتیشن بندی به اتمام میرسد
.


نکته های قابل توجه
:
1.
ممکن است در بعضی از سیستم ها در حین عملیات های بالا Restart های متعددی انجام شود
.
2.
پس از عمل Fdisk حتما توسط دستور a:\format drive را برای همه درایوها انجام دهید تا به FAT 32 تبدیل شوند
.
3.
از Fdisk زیاد پرهیز کنید زیرا باعث خراب شدن هارد شما می شود
.
4.
زیاد عجله نکنید
!

دسته ها :
چهارشنبه چهارم 10 1387

حذف خطر حمله از طریق اینترنت



مایکروسافت برای رفع یکی از اشکالات اینترنت اکسپلورر که گفته می شود جزو ضعف های عمده آن هم هست یک راه حل موقت یافته تا خطر حمله از طریق اینترنت اکسپلورر به حداقل برسد.
مایکروسافت در عین حال نگفته است که ایا این راه حل بالاخره مشکل مزبور را حل خواهد کرد یا نه
.
این مشکل برای اولین بار 9 ماه پیش در یکی از مولفه های ActiveX scripting مرورگر اینترنت اکسپلورر مشاهده شد. این اشکال باعث تسهیل در ارسال تروجان می شد
.
این نقص ان قدر جدی بود که شرکت های دست اندرکار امنیت سایت ها رسما طی این هفته استفاده از مرورگرهای دیگر را توصیه کردند
.
در هر صورت این راه حل جدید اگر چه مشکل مزبور را به طور ریشه ای حل نمی کند اما یک مصونیت نسبی در قبال حمله موسوم به Download.Ject ایجاد می کند
.
این راه حل اکنون در Windows Update service برای سیستم های عامل xp , و سرورهای 2003 و 2000 قابل دسترس است

دسته ها :
چهارشنبه چهارم 10 1387

همانطوری که میدانید هنگامی که قصد نصب ویندوز را داشته باشید (Clean Install) در حین نصب لازم است سوالاتی پیرامون نام کامپیوتر ، نوع رزولوشن ، کلمه عبور Admin ، شماره سریال ویندوز و ... را پاسخ دهید. این مساله باعث میشود که شما دقایقی طولانی را کنار سیستم باشید تا نصب ویندوز به مراحل نهایی نزدیک شود. این مساله اگر لازم باشد روزانه تعدا زیادی ویندوز نصب نمایید بیشتر نمایان میشود. با استفاده از ابزاری که در سی دی ویندوز xp در فولدر support قرار داده شده ، آن هم در یک فایل Cab !!! براحتی نسبت به نصب خودکار ویندوز اقدام نمایید. قبل از شروع آموزش خواهشمندم دوستانی که این مطلب را در سایتی دیگر درج میکنند حتما نام سایت majidonline و لینک مطلب را قرار دهند چرا که من هنوز چنین مطلبی را در هیچ سایتی مشاهده نکرده ام. جناب علوی زاده نیز اگر صلاح دانستند در قست مقالات این مطلب را قرار دهند تا به مدت طولانی قابل دسترس همه کاربران و کاربرانی که بعدا عضو خواهند شد نیز باشد. حال روش کار:

1-
در سی دی ویندوز xp به مسیر زیر مراجعه نمایید :

Support\tools\

2-
فایل deploy.cab را بر روی یکی از درایوهای هارد کپی نمایید. سپس آنرا باز کرده (از طریق برنامه zip magic یا winzip یا در خود ویندوز xp اگر بر روی فایل کلیک کنید باز میشود ) و فایل setupmgr.exe را از درون این فایل cab کپی کرده و درون یک درایو از هارد کپی کنید.
3-
بر روی setupmgr.exe کلیک کنید. پنجره ای باز میشود. آنرا next کنید. سپس گزینه زیر را انتخاب کرده و next کنید :

Create a new answer file

4-
مطمئن شوید که گزینه windows unattended installation علامت زده شده باشد سپس next کنید.
5-
در این صفحه نوع ویندوز خود را انتخاب نمایید در اینجا ویندوز xp پروفشیونال را انتخاب میکنیم. سپس next میکنیم.
6-
گزینه Fully automated را علامت بزنید و next کنید.
7-
در اینجا صفحه Distribution Folder نمایش داده میشود. در این صفحه به شما اجازه داده میشود که تعیین نمایید که آیا ویزارد یک پوشه توزیعی را بر روی کامپیوترتان بسازد یا پوشه توزیعی را بر روی درایو شبکه ای که شامل سورس فایلهای ویندوز میباشد ایجاد نماید.

نکته ! ساخت یک پوشه توزیعی نه تنها به شما اجازه نصب ویندوز بدون استفاده از cd را میدهد بلکه اجازه افزودن فایلهای اضافی (همانند درایورهای قطعات) برای انجام یک نصب سفارشی را میدهد. اگر قصد انجام نصب خودکار را به دفعات زیاد دارید و درایور یا پوشه مناسب را در اختیار دارید میتوانید از این گزینه استفاده کنید.

ما در این آموزش گزینه زیر را انتخاب کرده سپس next میکنیم :

No, this answer file will be used to install from a CD

8-
در این صفحه گزینه مربوط به I Accept … را علامت زده و next میکنیم.
9-
حال شما صفحه ای را مشاهده میکنید که با کمی دقت متوجه میشوید گزینه هایی درون این صفحه وجود دارند که شما در حین نصب ویندوز با آن برخورد میکنید. شروع به تکمیل گزینه ها به دلخواه خود کنید.
10-
بعد از اتمام کار گزینه finish را بفشارید. در این قسمت مسیری برای ذخیره تنظیماتی که انجام داده اید در قالب یک فایل پرسیده میشود. شما میبایستی نام فایل را که به صورت UNATTEND.TXT انتخاب شده به WINNT.SIF تغییر دهید و یک نسخه بر روی یک فلاپی ذخیره نمایید.
11-
از منوی FILE گزینه EXIT را انتخاب نمایید.
12-
اکنون شما فایل اصلی را ساخته اید. فایل برای انجام عملیات نصب آماده میباشد اما ممکن است قبل از شروع عملیات مایل باشید که نگاهی به محتویات فایل بیندازید. (ممکن است بخواهید پارامترهای اضافه تری را نیز به فایل بیفزایید. در صورت امکان با بخش HELP برنامه SETUP MANAGER مشورتهای لازم را انجام دهید.) برای این کار فایل ساخته شده را در برنامه NOTEPAD باز نمایید. شما میتوانید خطوط دیگری را نیز برحسب نیاز برای فعالیتهای دیگر مثل تعیین پارتیشن نصب دیسک سخت یا تبدیل سیستم فایل به NTFS معین نمایید. جزئیات مربوط به چگونگی انجام این کارها را میتوانید در داخل فایلهای کمکی موجود در داخل Deploy.CAB مشاهده نمایید. اگر در داخل فایل هرگونه تغییری را اعمال کردید ، فایل را ذخیره کرده و آنرا ببندید
13-
فایل را بر روی فلاپی دیسک کپی نماید. سپس کامپیوتر را از طریق سی دی راه اندازی کرده و فلاپی را در داخل درایو فلاپی قرار دهید. ویندوز به صورت خودکار تنظیمات معین شده را مورد استفاده قرار میدهد.

امیدوارم این آموزش مفید فایده باشد و دوستان عزیز بتوانند از آن بهره کافی را ببرند و هم بر دانش خود بیفزایند و هم دیگران.

 

دسته ها :
چهارشنبه چهارم 10 1387
X